Loading...
Qui és Fisiomum 2017-10-09T17:54:39+00:00

Judit Capa Pradell

mare i dona compromesa amb la meva família i la meva professió

Formació

  • Llicenciada en Activitat Física (Col·legiada 11.383), especialitzada en salut i en activitat física i salut perinatal

  • Diplomada en Fisioteràpia (Col·legiada 11.356), especialitzada en obstetrícia

Per saber més sobre el meu currículum consulta el meu perfil a LinkedIn.
Segueix-me si et ve de gust!

Sobre mi

Sóc partidària de que el nostre cos necessita ser premiat per tots els excessos que li estem demanant constantment i per això crec molt en la fisioteràpia i la seva manera de cuidar les persones a través de les mans i els coneixements.

L’esport m’ha aportat grans moments a la vida i també alguna que altre decepció però estic molt orgullosa d’estar-hi implicada com hi he estat i hi estic a l’actualitat. L’esport – salut és bàsic en qualsevol persona que vulgui trobar-se bé i és necessari que es faci de manera planificada i amb un bon assessorament professional.
Els estudis demostren que la dona durant la seva gestació provoca molts beneficis en el seu cos i en els del seu bebè a través de l’activitat física i mantenir-se en forma farà que pugui afrontar el dia del naixement del seu fill/a d’una manera molt més plena.

La fisioteràpia m’ha aportat molts coneixements per aplicar en l’activitat física per la salut i gràcies a ella m’he endinsat en aquest món de la obstetrícia i la uroginecologia (que m’apassiona).

He tingut la sort de ser mare i de poder experimentar a la meva pell la importància d’anar ben preparat en un moment tant important com és el de donar a llum una nova vida, per això ho recomano plenament i us convido a que les dones que estigueu en aquest moment tant especial us envolteu dels professionals necessaris per poder viure l’experiència amb garanties i disfrutant del moment (segurament un dels moments que més recordaràs de la teva vida).

Hobbies