LA MEVA PRIMERA ENTRADA AL BLOG… PER DONAR LES GRÀCIES

I donant gràcies començo el primer post d’aquest blog que em fa tanta il·lusió tirar endavant.

FisioMum apareix després de molt de temps de formació i en el moment adequat per poder donar servei a totes aquelles persones que necessiten ser acompanyades en el seu període d’embaràs i postpart a través de la fisioteràpia i l’activitat física.

La il·lusió pot moure muntanyes o fer que les puguis pujar amb els ulls tancats. D’il·lusió a FisioMum no n’hi falta.

FisioMum no hagués aparegut si no hi hagués hagut una bona connexió entre activitat física i fisioteràpia. Dos aspectes molt importants per poder acompanyar a la dona en la seva etapa de gestació i en la seva etapa postpart.

El projecte es va començar a gestar quan el primer predictor de la meva vida va donar positiu (i d’això ja en farà 5 anys…) Dins del meu cap van començar a aprèixer els dubtes de què fer en el meu cas, amb la feina, amb la meva vida activa (esportivament parlant), amb la competició… entre d’altres.

Quan vaig començar a fer visites a metges i acompanyants a la maternitat vaig adonar-me que hi havia poques pautes a seguir i les que se’m donaven no m’eren del tot clares. Potser en aquell moment no vaig tenir la sort de trobar a les persones que conec en l’actualitat (que ja m’haguessin pogut guiar a la perfecció). Per desgràcia no coneixia aquestes persones i no les tenia en el meu entorn habitual.

Vaig tenir un molt bon embaràs i vaig portar una vida molt activa fins el setè mes de gestació. A partir de llavors tot se’m va començar a torçar. Ciàtica, contraccions massa seguides, pocs fisioterapeutes especialitzats a la zona, poca informació actualitzada a la preparació prepart i falta de preparació psicológica, entre d’altres aspectes, va fer que comencés a tenir totes les dolències que fins aleshores no havia patit. Arribant al part amb pors i una preparació realment precària per la “marató” que la vida m’havia preparat.

Cesària d’urgència després de 18 hores de treball de part. Quin mal que poden fer les espectatives quan la realitat passa per davant seu sense mínima semblança.

I després què??? Quan pot començar a tornar a la seva vida diària una dona que ha patit una cesària i que feia molts tipus d’activitats diferents??? Quines activitats puc fer??? Quan puc començar??? Qui em pot ajudar??? Cap d’aquestes preguntes va tenir una resposta clara.

Aquest va ser el moment clau en la creació de FisioMum. Des de llavors no he parat d’especialitzar-me tant en en el camp de l’activitat física com en el camp de la fisioteràpia, per poder oferir un servei molt complet a totes aquelles persones que necessiten un acompanyament més integral i actualitzat aconseguint així un binomi explosiu que poques persones poden oferir.

Conèixer els orígens fa que puguis estimar molt més els projectes i les il·lusions que aquests porten a darrera.

I per tot això, dono les gràcies i em sento agraïda amb totes aquelles persones i situacions que m’he creuat en aquest camí tant especial que avui em fa dir ben alt:

HOLA FISIOMUM

A LA TEVA DISPOSICIÓ

Pots posar-te en contacte amb mi a través del meu enllaç de contacte. Estaré encantada de poder ajudar-te.

http://www.fisiomum.cat/contacte

2018-03-10T18:27:18+00:00